Η ομοφοβία αποτελεί ψυχοπαθολογία

Οι χορτασμένοι άντρες και γυναίκες ποτέ δεν ήταν και δεν θα είναι ομοφοβικοί. Εμπειρικά μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας.
Εκείνοι που προέρχονται από σπίτια με αυστηρούς γονείς κι έχουνε δεχθεί καταπίεση είναι συνήθως εκείνοι που φοβούνται συνειδητά ή ασυνείδητα αυτή την κρυφή πτυχή του εαυτού τους.
Αρνούνται δηλαδή αυτή την πλευρά του εαυτού τους και συμπεριφέρονται με απόγνωση και κακία.

Βασικά όλοι οι κρυφογκέϊδες πάντα κάρφωναν και κουτσομπόλευαν τους φανερούς γιατί αφενός φθονούσαν την ευτυχία της απελευθέρωσης, αφετέρου προσπαθούσαν να αποδείξουν ότι δεν καυλώνουν με αυτά, μεταθέτοντας το πρόβλημα στους άλλους...κατηγορώντας τους για ανώμαλους, κραυγάζοντας στους γύρω "δείτε με εγώ είμαι φυσιολογικός, ενώ αυτός είναι πούστης!" 

Εδώ το άρθρο στα αγγλικά που εξηγεί καλύτερα τι εστί Ομοφοβία και από που πηγάζει.

Study: Homophobic people likely repressing homosexual attraction

Είναι γνωστό πια πως στις ΗΠΑ πολλοί ήταν οι Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές που συμμετείχαν σε antigay καμπάνιες και καταφέρονταν σεξιστικά κι ενάντια στους ΛΟΑΤ συμπολίτες τους, που τελικά πιάστηκαν στα πράσα σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλους άντρες!
Ο τελευταίος Ρεπουμπλικάνος βουλευτής τίγκα ομοφοβικός και κατά του γκέϊ γάμου αναγκάστηκε πριν μερικές μέρες να αναθεωρήσει, αφού ανακάλυψε πως ένας από τους γιους του ήταν γκέϊ, όταν βγήκε και το δήλωσε δημόσια, μάλλον για να τιμωρήσει και να συνετίσει τον πατέρα του.

Όχι όπως εδώ που οι κόρες κι οι γιοί του κάθε λαμόγιου τρώνε με χρυσά κουτάλια και ποτέ δεν αναρωτιούνται πως διάολο βρίσκει τόσα λεφτά ο πατέρας τους, μόνο με μισθό βουλευτή...παρά προσποιούνται μετά πως δεν ήξεραν τίποτα, όταν μαθαίνεται πως ο μπαμπάκας τους είναι κλέφτης πολιτικός και παραπέμπεται στην όποια Ελληνική Δικαιοσύνη.

2 σχόλια:

  1. Το link που παραθέτεις ως πηγή δε βγάζει πουθενά. Διόρθωσέ το να διαβάσουμε το άρθρο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε το βρήκα. Είναι εδώ :
    http://www.rawstory.com/rs/2012/04/09/study-homophobic-people-likely-repressing-homosexual-attraction/
    Καλή ανάγνωση :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος...